Sturz Sturz
  
Lyoness Official Partner


 
 

Sturz Financieel Advies
Zoetermeer

Altijd Helder

 

 

Wij zetten alle mogelijkheden op een rijtje. Zowel voor bestaande als nieuwe hypotheken. Om het beste uit uw vermogen te halen. Optimaal hypotheekadvies, zodat u niet bedolven raakt onder uw financiële bouwstenen.

Een hypotheek afsluiten is niet niks. Een huis kopen doe je voor jaren. Daarom is het zo prettig een goede partner en begeleider te hebben. Iemand die je gedurende het hele kooptraject begeleidt, de financiering regelt, maar ook het hele medische traject, de notaris, de papieren rompslomp enz. verzorgt.

Bij ons hoeft u nog maar één keer de deur uit als u uw huis heeft gekocht. En dat is als u naar de notaris gaat. Wij regelen verder alles. Is dat geen prettig gevoel?
Contact

Onafhankelijk

Ú staat centraal aangezien wij niet in dienst zijn van welke financiële instelling dan ook. Onze grote kracht is dat wij een uitstekende onderhandelingspositie bij banken en verzekeringsmaatschappijen hebben. Wij doen zaken met nagenoeg alle financiële instellingen van Nederland.

Uw vermogen verzekerd

Wat wij doen, doen we goed. Wij investeren dan ook veel tijd in de klant / adviseur relatie. Zo weten wij precies wat bij u en uw financiële situatie past. Niet alleen nu, maar ook op langere termijn. Want ook als de woning gekocht is en u er woont blijven wij voor u het aanspreekpunt. Wij houden uw wensen en mogelijkheden tegen het licht van uw algehele financiële situatie. Op basis van de uitkomst presenteren wij u een financieel maatwerkplan.
Zo verzekeren wij uw vermogen.

 

 

 

 
 
 
Contact
 

©2001-2015 Sturz