Sturz Sturz
  
Lyoness Official Partner


 
 

Sturz Financieel Advies
Zoetermeer

Altijd Helder

 

Wie een persoonlijke invulling geeft aan het leven, wil dat ook bij zijn afscheid. U wilt zelf uw uitvaart invullen, volgens uw persoonlijke wensen, in uw eigen stijl. Bent u al verzekerd voor de hoge kosten van een begrafenis of crematie? Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig al gauw rond de € 6.000. Deze kosten zullen in de toekomst alleen maar stijgen. En wat dacht u van de grafrechten en onderhoud van het graf. Dat beloopt in Zoetermeer al zo`n € 4.000. Den Haag en omgeving zit ook al rond de € 3.000 à € 3.500.
Een grafsteen of grafmonument beloopt, afhankelijk van persoonlijke wensen, ook al gauw zo`n € 2.500. Alles bij elkaar zit je al gauw aan de € 10.000 à € 12.500. 

U wilt uw partner, kinderen of andere dierbaren niet onverzorgd achterlaten. Want naast deze kosten krijgen nabestaanden ook te maken met het regelwerk rondom een uitvaart. Zaken die u hen wilt besparen op een toch al emotioneel moment.
En laten we ons hoofd niet in het zand steken, dood gaan we allemaal.
De vraag is alleen wanneer.


Regel uw financiële toekomst (maar vooral die van uw nabestaanden) daarom nu!

Wij hebben goede ervaringen met een aantal maatschappijen waarvan wij vinden dat wij uw uitvaartverzekering daar met een gerust hart kunnen sluiten. Goede, betrouwbare partners.


Binnenkort zult u hier rechtstreeks, op basis van excecution only, dus zonder advies van ons, afhankelijk van uw geloof, uw uitvaartverzekering kunnen afsluiten.

Aan het afsluiten van een uitvaartverzekering zijn administratie- en distributiekosten verbonden.
Deze bedragen € 75 voor één persoon tot maximaal € 150 voor 4 of meer personen.
 

 

 
 
 
Contact
 

©2001-2015 Sturz