Sturz Sturz
  
Lyoness Official Partner


 
 

Sturz Financieel Advies
Zoetermeer

Altijd Helder

 

 

Bij de aankoop of verkoop van een woning bestaat vaak behoefte aan deskundig advies in de vorm van een makelaar.

Wij zijn u daarbij graag behulpzaam. We hebben een samenwerkingsverband afgesloten met een landelijk werkende organisatie van makelaars en taxateurs.

Dit houdt in dat u (uitzonderingen daargelaten) niet meer dan 1,5 % exclusief BTW betaalt (met een minimum van
€ 1.500 ex BTW).
Let op: Aktietarief voor Zoetermeer en omgeving 1,25 %.

Wilt u door ons een goedkopere makelaar laten regelen voor de aan- of verkoop van uw woning? Klik dan hier voor meer gegevens of om benaderd te worden.

Uiteraard zijn wij u ook graag behulpzaam bij het verkrijgen van een taxatierapport. Dat is immers bij een hypotheekaanvraag vereist. Maar ook voor bepaalde juridische zaken zoals boedelscheiding en fiscale zaken zoals successierechten kan de taxatie van uw woning noodzakelijk zijn.

Binnen 5 werkdagen na opname ontvangt u het taxatierapport. Alle taxateurs zijn beëdigd en aangesloten bij een brancheorganisatie (LMV, NVM, VBO). De taxateur kent de plaatselijke marktomstandigheden zodat de geldverstrekker het taxatierapport altijd accepteert.

Het taxatierapport wordt opgemaakt naar het model woonruimte financiering november 2002, ingebonden en in drievoud origineel aangeleverd, voorzien van de kadastrale legger en kaart.

Uw voordeel is duidelijk, een besparing van zo'n 20% op de taxatiekosten:
u betaalt slechts 1,50 o/oo (met een minimum van € 450 ex BTW) in plaats van het standaard NVM-tarief van 1,85 o/oo.

Daarbij bent u zelf de opdrachtgever. U kunt ongeacht waar u uw hypotheek regelt, hier online een taxatie opdracht doorgeven.

Wilt u eerst meer informatie ontvangen of door ons een goedkopere makelaar laten regelen voor de aan- of verkoop van uw woning?

Ook dat kan, klik dan hier voor meer informatiei.

 

 

 
 
 
Contact
 

©2001-2015 Sturz